Zanimivosti 2023

Tabakum export - import d.o.o. - logotip

Tabakum export-import d.o.o.

Podjetje bo na festivalu predstavljalo produkte, ki so tesno povezani z delom v vinogradništvu in ostalo mehanizacijo, ki omogoči tudi lažje delo vsakomur doma kot laiku ali pa profesionalcu.

Dionysos - logotip

Dionysos

Zaljubljeni smo v vina sveta, zadnja leta pa so nas popolnoma prevzela makedonska vina. Na festivalu bomo predstavili dve vinski kleti Severne Makedonije: Chateua Kamnik in Vinarijo Popov.
Skupaj bomo odkrivali eleganco, močen karakter in drznost vin. Nihče ne bo ostal ravnodušen.

Fina Vina - logotip

Fina Vina

Fina Vina je najstarejši in največji distributer naravnih vin v Sloveniji. Od leta 2008 naprej skrbijo, da so vam na voljo najkvalitetnejše polnitve najboljših naravnih vinarjev iz Slovenije, Italije in Francije. Fina Vina vam bodo predstavljali vinarje Klabjan, Nando, Terpin in Vigna San Lorenzo.

DRiNX - logotip

DRiNX

DRiNX je prva slovenska trgovina s ponudbo svetovnih in slovenskih vin, spiritov in gurmeja na enem mestu. Širok in pregleden asortima je na voljo v trgovinah Drinx, spletni trgovini drinx.si ter v ponudbi pri izbranih restavracijah in barih po Sloveniji. Strokovna ekipa DRiNX-a vas vabi ter svetuje in pomaga pri izbiri iz ponudbe, ki se neprestano povečuje, da kupcu omogoči izbor na najvišjem nivoju, tako domačem, kot mednarodnem.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?