Pokrovitelji 2023

novo-mesto

Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto je eden izmed naših glavnih partnerjev in pokrovitelj festivala, ki se zaveda pomembnosti tovrstnih dogodkov.

Tabakum export - import d.o.o. - logotip

Tabakum export-import d.o.o.

Je družinsko podjetje katera dejavnost je razdeljena na segment akumulatorjev ter motornih vozil na eni strani, in na drugi strani segment vrtno-kmetijske mehanizacije. Njihove blagovne znamke, ki jih postavljajo v ospredje njihovega poslovanja so MOLL ter VESNA akumulatorji, olja in maziva INA, avto kozmetika MA-FRA in druge svetovno priznane blagovne znamke. Želijo si stranki omogočiti celovito rešitev na enem mestu – svetovanje, nakup in servis. Zato je tudi njihov slogan – Vsen na enem mestu v Novem mestu!

Eventus - logotip

Eventus

Podjetje Eventus, Novo mesto, d.o.o. je trgovsko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo elektromateriala. Svojo uspešno poslovanje potrjuje več kot 28 let obstoja na slovenskem tržišču, katerega ne bi bilo brez dobrega kadra, kvalitetnega servisa kupcev in poznavanja ter prilagajanja trenutnim tržnim razmeram.
Podjetje gradi na dolgoročnih odnosih tako na prodajni kot na nabavni strani poslovanja. Kljub nenehnim spremembam meril poslovnih partnerjev in tržišča, želi Eventus, Novo mesto, d.o.o. še bolj razširiti obseg poslovanja s poslovno uspešnimi, tržno usmerjenimi in kakovostno uglednimi podjetij.

Očesni center Preskar - logotip

Očesni center Preskar

So zasebni medicinski center specializirani za diagnostiko in zdravljenje očesnih obolenj ter operacije oči za kar so tudi mednarodno akreditirani in ISO certificirani. Odlikujejo jih strokovnost, predanost bolnikom in sodobna tehnološka opremljenost.
Z njihovimi očali bodo naši vozniki brezskrbno poskrbeli za varno pot na cesti med prevažanjem naših obiskovalcev na festival, jaz na festivalu bom pa z njimi lažje razbiral še bolj žive, čiste odtenke barv vina in jih s tem lažje ocenil in le to delil tudi z vami.

novo-mesto

Cana

Na območju krajinskega parka Goričko v Prekmurju so v kraju Nuskova, blizu tromeje z Avstrijo in Madžarsko, že pred več kot 100 leti cenili ”slatino”, mineralno vodo, ki je tekla iz zemlje. Že pred drugo svetovno vojno so tako postavili prvo polnilnico in iz nje oskrbovali ljudi v Sloveniji in Avstriji. Na podlagi poznavanja analiz mineralnih voda na tem področju so leta 2007 začeli s poskusnim vrtanjem. “Ljudje v teh krajih so od nekdaj vedeli, da je tukaj mineralna voda. Zato smo se odločili za novo vrtino in pridobivanje koncesije.” se spominja Niko Huber, večinski lastnik in direktor družbe Cana Water d.o.o. Maja 2008 je iz vrtine pritekla mineralna voda z visoko vsebnostjo kalcija in zelo nizko vsebnostjo natrija. Toda postopek pridobivanja koncesije za črpanje mineralne vode je nato trajal vse do leta 2016, ko je Cana končno zaživela v ličnih steklenicah in postala slovenska premium mineralna voda, ki je zaradi svoje mineralne sestave edinstvena v svetu. Na festivalu se boste lahko osveževali s slovensko premium vodo.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?