Kulinarika 2023

Meal Prep Life - logotip

Meal Prep Life

To je mlado podjetje, ki se ukvarja s pripravo kvalitetnih in okusnih predpripravljenih obrokov!
Njihov cilj je svojim strankam efektivno privarčevati 2 do 3 ure na dan, katere lahko porabijo za družino/prijatelje ali hobi.
“Svoj čas raje namenite svojim bližnjim, hobijem ali službi… šoping in kuho, pa prepustite nam” je njihov slogan.
To majhno podjetje prihaja k vam z željo, da s svojimi obroki lajšajo dneve mnogim!
Verjeli ali ne, del ekipe diši tudi po novmeških koreninah.

Do kosti

Ko se ozremo naokoli in vidimo t.i. ‘Boom’ efekt burgerjev se velikokrat ozremo naokoli in gledamo izven meja našega mesta, Novega mesta. Vendar a ste vedeli, da eni izmed boljših prihajajo celo izpod rok Vladota, ki ustvarja pod blagovno znamko Do kosti. Izbrane sestavine od moke in kvasa za bombetko, do mesa za pleskavico ali burger so pri Vladotu glavnega pomena. Ali bo ustvarjal kaj iz njegovega asortimana ali bo pripravil nekaj čisto drugega…. ? To se sprašujemo tudi sami. Pridite in preverite.

Hiša Fink

V Irči vasi, ob mili govorici dolenjščine, kjer tiho in sanjavo teče Krka bo zdaj teklo sladko vince in šibile se bodo mize od izvrstnih jedi.

Kulinarika AS - logotip

Kulinarika AS

Kulinarika As je priznano podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju kulinarike in pogostitev na terenu. S strokovno usposobljenim kadrom se trudimo izpolniti vaša pričakovanja.
Nudimo gostinske storitve na terenu:

  • poroke
  • sprejemi porok
  • otvoritve
  • poslovne pogostitve
  • posebne priložnosti
  • rojstnodnevne zabave
  • degustacije

Chilli Rosa

Chilli Rosa je butični proizvajalec pekočih omak, ki so plod ljubezni do začinjene in doma pridelane organske hrane.

Gostilnica BARBA - logotip

Gostilnica Barba

Zgodba o Barbi je zgodba o nekem času. Času in prostoru, ki je drugačen, a vendar tako blizu, tako domač. To je zgodba o tistem času, ko je naravno imelo prednost pred umetnim, ko ni bilo vseeno kako je pogrnjena miza in kako je narejen pogrinjek. Prav to smo imeli v mislih, ko je nastajala Gostilnica Barba.
Naša kulinarika temelji na pristni domači hrani s pridihom sedanjosti in je sezonsko obarvana. Ponosni smo na naravni pristop kuhanja, kjer uporabljamo domače, sveže sestavine. Svoj navdih najdemo tudi v stoletni tradiciji domače dolenjske kulinarike, ki ji dodamo modernejši pridih. Naše poslanstvo in vizija je nuditi gostom celostno doživetje.

Ribogojstvo Goričar - logotip

Ribogojstvo Goričar

Z Ribogojstva Goričar, z blagovno znamko za vzrejo in predelavo sladkovodnih rib Studenec, izhajajo dobre ribe za dobre prijatelje. Iz izobilja vode naše mrzle studenčnice, naravnega in neokrnjenega okolja prelepih Gorjancev, so postrvi dane v natančne roke tradicionalne družinske umetnosti izpod katerih kulinarični nastajajo darovi.

maQfino - logo

maQfino

Pod blagovno znamko maQfino predelujejo lokalno pridelano zelenjavo in jo vlagajo v extra deviško oljčno olje. Sledijo izročilu starih, tradicionalnih receptov, ki ne poznajo konzervansov in ostalih umetnih dodatkov. Njihov moto je naravno, zdravo, okusno. Zelenjavo dobijo pri lokalnih proizvajalcih in jo še svežo vlagajo. Asortiman dopolnjujejo in spreminjajo glede na njihov navdih in na to, kaj jim narava podari v posameznem letnem času v njihovem okolju. V zimskem času, ko njive in vrtovi spijo, pa dopolnjujejo asortiman s posebnimi marmeladami. maQfino sta Irena in Denis, trdno odločena, da z ročno predelavo domačih dobrot le-te ponujata vsem, ki so za naravno, zdravo, okusno hrano.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?