Pokrovitelji 2022

[cs_content][cs_section bg_image=”http://www.popup-festival.si/wp-content/uploads/2016/10/Pop-up-festival-Vina_012.jpg” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 1″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Pokrovitelji 2022

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 2″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;margion-top:75px;”][cs_text style=”margin-top:75px;”]novo-mesto

Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto je eden izmed naših glavnih partnerjev in pokrovitelj festivala, ki se zaveda pomembnosti tovrstnih dogodkov.[/cs_text][cs_text style=”margin-top:75px;”]novo-mesto

Cana

Na območju krajinskega parka Goričko v Prekmurju so v kraju Nuskova, blizu tromeje z Avstrijo in Madžarsko, že pred več kot 100 leti cenili ”slatino”, mineralno vodo, ki je tekla iz zemlje. Že pred drugo svetovno vojno so tako postavili prvo polnilnico in iz nje oskrbovali ljudi v Sloveniji in Avstriji. Na podlagi poznavanja analiz mineralnih voda na tem področju so leta 2007 začeli s poskusnim vrtanjem. “Ljudje v teh krajih so od nekdaj vedeli, da je tukaj mineralna voda. Zato smo se odločili za novo vrtino in pridobivanje koncesije.” se spominja Niko Huber, večinski lastnik in direktor družbe Cana Water d.o.o. Maja 2008 je iz vrtine pritekla mineralna voda z visoko vsebnostjo kalcija in zelo nizko vsebnostjo natrija. Toda postopek pridobivanja koncesije za črpanje mineralne vode je nato trajal vse do leta 2016, ko je Cana končno zaživela v ličnih steklenicah in postala slovenska premium mineralna voda, ki je zaradi svoje mineralne sestave edinstvena v svetu. Na festivalu se boste lahko osveževali s slovensko premium vodo.

[/cs_text][cs_text style=”margin-top:75px;”]

TOSHIBA - logotip

Toshiba

Toshiba Corporation je velika japonska korporacija s sedežem v prestolnici Tokio. Podjetje je aktivno na številnih področjih; elektronske in računalniške naprave, električni sistemi, medicinske naprave, informacijska tehnologija, sistemi za osvetljavo, hišni pripomočki, dvigala in drugo. Z veliko pomočjo iz njihove strani bomo izpeljali letosnji Pop Up.

[/cs_text][cs_text style=”margin-top:75px;”]

GRAWE - logotip

Zavarovalnica GRAWE

GRAWE zavarovalnica d.d. (do 16. 6. 2001 PRIMA, mešana zavarovalna družba d.d.) na tem prostoru posluje že vse od leta 1991, ko je bila kot prva slovenska zavarovalna družba ustanovljena s tujim vlaganjem in na osnovi zasebne iniciative.
GRAWE zavarovalnica d.d. je pomemben ponudnik avtomobilskih, premoženjskih, nezgodnih in življenjskih zavarovanj. Razvila je zelo uspešno sodelovanje z neodvisnimi podjetniki in družbami za zavarovalno zastopanje in posredovanje. Visoko usposobljeni sodelavci, lastna zastopniška mreža in sodelovanje s pooblaščenimi zastopniki prispevajo k doseganju načrtovanih poslovnih rezultatov. Nastopili bodo ne samo kot eden izmed pokroviteljev ampak tudi kot nekdo kateremu je mar za vas.

[/cs_text][cs_text style=”margin-top:75px;”]VIDIC CENTER - logotip

Vidic Center

Podjetje Vidic Center d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 25 letno tradicijo. Osnovna dejavnost je od leta 1989 vulkanizerstvo ter prodaja avtomobilskih pnevmatik.
Skozi leta se je podjetje razširilo v moderen avtoservisni center, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 91 v Novem mestu. Podjetje bo na festivalu predatavljalo za vse navdusence ponudbo 4 kolesnikov za katere so tudi prodajni zastopniki na Dolenjskem in sicer blagovne znamke CF Moto, Linhai in Tgb.

[/cs_text][cs_text style=”margin-top:75px;”]Očesni center Preskar - logotip

Očesni center Preskar

So zasebni medicinski center specializirani za diagnostiko in zdravljenje očesnih obolenj ter operacije oči za kar so tudi mednarodno akreditirani in ISO certificirani. Odlikujejo jih strokovnost, predanost bolnikom in sodobna tehnološka opremljenost.
Z njihovimi očali bodo naši vozniki brezskrbno poskrbeli za varno pot na cesti med prevažanjem naših obiskovalcev na festival, jaz na festivalu bom pa z njimi lažje razbiral še bolj žive, čiste odtenke barv vina in jih s tem lažje ocenil in le to delil tudi z vami.

[/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][x_widget_area sidebar=”ups-sidebar-stranska-vrstica” ][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_responsive_text selector=”.h-responsive” compression=”1.0″ min_size=”24″ max_size=”96″ type=”classic:responsive-text” istrusted=”1″][/cs_content]