Zanimivosti 2021

eVino.si

Spletna vinoteka eVino.si je vinski distributer tako slovenskih kot tudi tujih vin, ki prednjači na slovenskem trgu. Gašper s svojim znanjem ogromno truda vlaga tudi v blagovno znamko vin Gašper, katera so našla mesto tudi v nekaterih najboljših restavracijah na svetu. Na festivalu bodo predstavljali vinske kleti Sutor in Burja ter premium tonike Fever Tree.

Logo Steklarna Rogaška

Steklarna Rogaška

Kristal iz Steklarne Rogaška je po svetu poznan predvsem po izjemnem sijaju in jasnosti s pridihom nebesne modrine. Steklarna Rogaška v dolgoletni tradiciji s privlačnimi ter sodobnimi kristalnimi izdelki plemeniti naše domove ter ponuja nepozabna darila, ki nikoli ne izgubijo sijaja. Črpamo iz skoraj 350-letne tradicije območij Trebuše, Pohorja in Kozjanskega, kjer je bilo moč zaslediti gozdne steklarne ali glažute. Leta 1927 je s proizvodnjo začela Steklarna Rogaška na mestu, kjer je še dandanes. Na festival bote občudovali njihove kreacije izpod rok njihovih rokodelcev, katere boste lahko tudi kupili.

Maister gin

Maister Gin

Maister gin je klasičen London dry gin, ki ga odlikuje prevladujoč okus po brinovi pikantnosti, kateri je nasprotje nežna citrusna nota grenivke in kardamoma. Okus zeliščnosti mu doda lipa, ki predstavlja simbol slovensta. Štajerski mošancelj, ki predstavlja lokalnost, pa zaokroži celoto z prijetnim sladkastim vonjem in okusom.
Je gin, ki se ga bodo razveselili in uživali v njem tako resni poznavalci, kakor tudi ljubitelji vsega posebnega in novega. Lahko ga pijemo brez vsega, saj s svojimi prijetnimi aromami povsem prebudi naše brbončice, ljubitelji gin tonika pa bodo tudi skozi koktalj občutili njegovo posebnost.
Priporočeni dodatki so grenivka, pomaranča in bazilika, je pa vsekakor odprt za vse možne kombinacije.

Orbico Adriatic Wines - logo

Orbico Adriatic Wines

Orbico v Sloveniji je del Orbico Skupine, vodilnega evropskega distributerja blagovnih znamk s področja široke potrošnje. Z skupino Orbico Adriatic Wines želi podjetje na slovenski trg približati vina iz področja Adriatica oz. dežel južno od nas. Letos se predstavljajo z vinskimi kletmi kot so Degrassi in Iločki podrum.

Merit HP

Merit HP d.o.o. je zasebno podjetje, ki na slovenskem tržišču uspešno deluje že od leta 1993. Naša glavna dejavnost
je uvoz in distribucija prehrambenega in neprehrambenega blaga na Slovensko tržišče. Na festivalu bodo predstavljali vina Zaro in Bjana.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?