Pokrovitelji 2021

novo-mesto

Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto je eden izmed naših glavnih partnerjev in pokrovitelj festivala, ki se zaveda pomembnosti tovrstnih dogodkov.

novo-mesto

Cana

Na območju krajinskega parka Goričko v Prekmurju so v kraju Nuskova, blizu tromeje z Avstrijo in Madžarsko, že pred več kot 100 leti cenili ”slatino”, mineralno vodo, ki je tekla iz zemlje. Že pred drugo svetovno vojno so tako postavili prvo polnilnico in iz nje oskrbovali ljudi v Sloveniji in Avstriji. Na podlagi poznavanja analiz mineralnih voda na tem področju so leta 2007 začeli s poskusnim vrtanjem. “Ljudje v teh krajih so od nekdaj vedeli, da je tukaj mineralna voda. Zato smo se odločili za novo vrtino in pridobivanje koncesije.” se spominja Niko Huber, večinski lastnik in direktor družbe Cana Water d.o.o. Maja 2008 je iz vrtine pritekla mineralna voda z visoko vsebnostjo kalcija in zelo nizko vsebnostjo natrija. Toda postopek pridobivanja koncesije za črpanje mineralne vode je nato trajal vse do leta 2016, ko je Cana končno zaživela v ličnih steklenicah in postala slovenska premium mineralna voda, ki je zaradi svoje mineralne sestave edinstvena v svetu. Na festivalu se boste lahko osveževali s slovensko premium vodo.

popup

Ferro Črtalič

Podjetje Ferročrtalič je z več kot 45 let tradicije in konstantnega razvoja tehnologije in peskalne tehnike nepogrešljiv partner v evropski industriji. Kot vodilni dobavitelj peskalne in lakirne opreme so zelo samozavestni pri delu, ki ga opravljajo. Podjetje Črtalič je bilo ustanovljeno leta 1964 kot majhna obrtna delavnica. Z leti se je razvila v družinsko podjetje, ki je dobro poznano v slovenskem in svetovnem poslovnem svetu. Z njihovo pomočjo smo popolnoma oživeli podobo naše Vespe saj so nam omogočili popolno prenovo le te z njihovo tehnologijo peskanja.

bmw-makoma

Avtomehanika Kavšek Robert

Naj bo vaš jekleni konjiček na štirih kolesih ali dveh. Izpod rok Roberta in Nataše Kavšek in njune ekipe, ki imajo za sabo že dolgoletno tradicijo opravljanja obrti poskrbijo, da boste na cesti karseda varni. Redni servisi, popravila in ostale tehnične podrobnosti so pri njih izpeljane do potankosti. A ne le to, prav oni so krivi, da so obudili srce naše Vespe in s svojimi zlatimi rokami dihnili življenje agregatu našega motorja. Toplo priporočamo. Osebno lahko poudarimo, da je ‘Perfekcionizem ali popolnost’ skriti slogan KR Motorsport-a.

bmw-makoma

BMW Makoma

BMW Makoma Novo mesto nam omogoča predstavitev svojih najnovejših modelov avtomobilov, ter hkrati tudi varen prevoz naših obiskovalcev, tako na festival kot tudi iz njega.

popup

FrodX

So poslovni svetovalci za digitalno transformacijo s preizkušenim modelom uvajanja sprememb v operativno poslovanje. Internet in digitalizacija sta spremenila nakupne navade ljudi. Oni vam pomagajo temu prilagoditi marketing, prodajo in produktni razvoj.

gozdno-gospodarstvo

En Piksl

Gregor Križman pod okriljem svojega podjetja En Piksl od samega začetka skrbi za celovito grafično podobo našega festivala.

gozdno-gospodarstvo

KOMUNALA NOVO MESTO

Komunala ne obstaja zaradi same sebe. V prostoru je zato, da bi čim bolje nagovarjala potrebe in želje uporabnikov ter ostalih deležnikov, ki v podjetje polagajo svoje zaupanje. Kot narekuje ime, mora biti vselej v službi skupnosti, v službi lokalnega prebivalstva. Odgovornost in skrb bo pripadala v prvi vrsti njim – prebivalkam in prebivalcem osmih občin v katerih Komunala opravlja svoje dejavnosti. S pomočjo komunale bomo poskrbeli za čisto okolje pred, med in po festivalu in hkrati promovirali pitno vodo iz pipe.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?