Zanimivosti 2018

Popup-wine-festival-zanimivosti

BrivBarnica

BrivBarnica, nova lokacija v Novem mestu kjer se pišejo nove zgodbe. Vrhunski bar, kjer vam Janja Nosan s svojim timom postreže s pestro izbiro pijač iz njihove ponudbe ali pa se prepustite Edisu in njegovim rokam, da si moški del uredi styling frizuro ali pa brado z njihovimi izdelki blagovne znamke Schumar.


Lesna galanterija Drago Fink s.p.

Po naročilu izdelujejo vse vrste pohištva iz masivnega lesa, avtohtono opremo za kmečke sobe, zidanice in gostilne, zaboje za steklenice vina, pladnje. Na festivalu vam bodo razstavljali nekaj svojih kreacij.


Pražarna in čajarna Opara d.o.o.

So domača pražarna in čajarna, ki kavne navdušence v Sloveniji, že 25 let navdušuje s kavami iz izbranih plantaž po svetu. Njihova strast je priprava edinstvenih espresso kavnih mešanic, kjer združujejo karakterje in odlične lastnosti najboljših kav iz celega sveta. Če združiš najboljše, dobiš najboljše, zato je njihov glavni poudarek na ponavljivi kakovosti, kar jim omogoča tudi sodoben in avtomatiziran proizvodni proces.
Nanni čaj je znak za prefinjen okus širokega izbora čajev. Med sočnimi okusi sadnih čajev ter zdravilnimi učinki zeliščnih čajev lahko najdete tudi okuse pravih čajev.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?