Pokrovitelji 2018

popup

Videntic

Podjetje Videntic in njihovo strokovno znanje vedno poskrbijo, da je vaš nasmešek popoln. Zavedamo se, da je kvalitet življenja odvisna od mnogo dejavnikov in nehote je protetika del našega življenja, ki pride do vsakogar skozi določeno življenjsko obdobje. Naj si bo vaš nasmešek omadeževan zaradi vina, poškodbe ali pa enostavno zaradi uživanja življenja z veliko žlico, vam podjetje Videntic poskrbi, da so vaši zobje enostavno najboljši.


popup

MTom

Sedežne garniture iz novo ustanovljenega podjetja M TOM d.o.o. so plod domačega znanja in izdelane v Sloveniji. Nadaljujejo tradicijo proizvodnje sedežnih garnitur, katere je ustvaril nekdaj največji proizvajalec oblazinjenega pohištva v Sloveniji (TOM). Imajo številne modele sedežnih garnitur, hkrati pa razvijajo in izboljšujejo nove sestave sedežnih garnitur. Na letošnjem festivalu boste lahko obiskovalci uživali v udobju sedežnih garnitur M Tom.


popup

Prefa

Podjetje PREFA je uspešno pri razvoju, proizvodnji in trženju aluminijastih strešnih kritin in fasadnih sistemov na področju celotne Evrope že več kot 70 let. Aluminij, kot material, je idealen za novogradnje, kot tudi za sanacije. Podjetje PREFA nudi 40 let garancije na barvo in material. Po celotni Evropi so znani kot proizvajalci vrhunskih materialov, s katerimi premikajo meje mogočega. Njihove stranke se odločijo za material, kateri vztrajno kljubuje vsem vremenskim razmeram, njihova mreža strokovno usposobljenih izvajalcev in podpora pa poskrbita za vrhunsko izvedbo.


popup

FrodX

So poslovni svetovalci za digitalno transformacijo s preizkušenim modelom uvajanja sprememb v operativno poslovanje. Internet in digitalizacija sta spremenila nakupne navade ljudi. Oni vam pomagajo temu prilagoditi marketing, prodajo in produktni razvoj.


popup

Kramaršič

Tako doma, na vikendu ali zidanici je pomembno, da imamo občutek varnosti. Le ta je najbolj zaželjen, da imamo varno streho nad glavo. Krovstvo & Kleparstvo Kramaršič je s svojo več kot 20 letno tradicijo zgradilo že na stotine streh in omogočilo mnogim varno in brezskrbno bivanje. Našemu festivalu so omogočili, da bomo lahko v bodoče naše predstavitveno vozilo parkirali pod v za ta namen izdelan nadstrešek.


popup

Koželj

Vino je tradicija in ljubezen, je kultura in umetnost. V vinu je resnica, v vinu je zgodba in vino je komunikacija. Pri vinu nismo pozorni samo na barvo, vonj, okus in harmoničnost, temveč skozi potovanje po zemljevidu sortnih značilnosti iščemo nove vinske spremljevalce in navdihe. Naj vino vedno spremljajo dobra družba in dobra hrana pravi Jože Koželj. Z njihovo pomočjo se bodo našega festivala udeležile vinske kleti Tilia, Pravino, Colja, Medot, Kristančič in Erzetič.


popup

Ferro Črtalič

Podjetje Ferročrtalič je z več kot 45 let tradicije in konstantnega razvoja tehnologije in peskalne tehnike nepogrešljiv partner v evropski industriji. Kot vodilni dobavitelj peskalne in lakirne opreme so zelo samozavestni pri delu, ki ga opravljajo. Podjetje Črtalič je bilo ustanovljeno leta 1964 kot majhna obrtna delavnica. Z leti se je razvila v družinsko podjetje, ki je dobro poznano v slovenskem in svetovnem poslovnem svetu. Z njihovo pomočjo smo popolnoma oživeli podobo naše Vespe saj so nam omogočili popolno prenovo le te z njihovo tehnologijo peskanja.


bmw-makoma

Avtomehanika Kavšek Robert

Naj bo vaš jekleni konjiček na štirih kolesih ali dveh. Izpod rok Roberta in Nataše Kavšek in njune ekipe, ki imajo za sabo že dolgoletno tradicijo opravljanja obrti poskrbijo, da boste na cesti karseda varni. Redni servisi, popravila in ostale tehnične podrobnosti so pri njih izpeljane do potankosti. A ne le to, prav oni so krivi, da so obudili srce naše Vespe in s svojimi zlatimi rokami dihnili življenje agregatu našega motorja. Toplo priporočamo. Osebno lahko poudarimo, da je ‘Perfekcionizem ali popolnost’ skriti slogan KR Motorsport-a.


bmw-makoma

BMW Makoma

BMW Makoma Novo mesto nam omogoča predstavitev svojih najnovejših modelov avtomobilov, ter hkrati tudi varen prevoz naših obiskovalcev, tako na festival kot tudi iz njega.


evino-si

eVino.si

eVino kot generalni uvoznik znamke Riedel je omogočil, da ste lahko vsa vina, ki so bila predstavljena na festivalu, okušali iz teh svetovno znanih kozarcev, pri razvoju katerih so naredili pravo znanost.


gozdno-gospodarstvo

Reklamni center Bobič

Reklamni Center Bobič se že od leta 1997 ukvarja z izdelovanjem reklamnih, označevalnih in promocijskih elementov. Smo majhno kreativno podjetje z mlado ekipo, ki poskrbi za inovativne rešitve in hitro izdelavo. Poskrbeli so za vse tiskovine in promocijski material za naš festival.


gozdno-gospodarstvo

En Piksl

Gregor Križman pod okriljem svojega podjetja En Piksl od samega začetka skrbi za celovito grafično podobo našega festivala.


novo-mesto

Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto je eden izmed naših glavnih partnerjev in pokrovitelj festivala, ki se zaveda pomembnosti tovrstnih dogodkov.


Pagras - logo

Pagras

Pagras je podjetje, ki se ukvarja z gradbenimi storitvami in inštalacijami in so od nekdaj pristaši dobrih zgodb. Njihova dolgoletna tradicija kaže na njihovo uspešnost. Letos so pripomogli k naši lažji organizaciji dogodka.


Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?