Pokrovitelji 2016

bmw-makoma

BMW Makoma

BMW Makoma Novo mesto nam omogoča predstavitev svojih najnovejših modelov avtomobilov, ter hkrati tudi varen prevoz naših obiskovalcev, tako na festival kot tudi iz njega.


evino-si

eVino.si

eVino kot generalni uvoznik znamke Riedel je omogočil, da ste lahko vsa vina, ki so bila predstavljena na festivalu, okušali iz teh svetovno znanih kozarcev, pri razvoju katerih so naredili pravo znanost.


dana

Dana

Pijte boljšo vodo, pijte Dano. Tudi oni se zavedajo, da je na tovrstnih dogodkih zelo pomembna tudi vloga vode. Omogočili so nam, da vam lahko na festivalu ponudimo najboljšo vodo.


mo-nm

Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto je eden izmed naših glavnih partnerjev in pokrovitelj festivala, ki se zaveda pomembnosti tovrstnih dogodkov.


skupina-tpv

Skupina TPV

Skupina TPV nam je omogočila lažje oglaševanja festivala in s tem pripomogla k večji prepoznavnosti v Novem mestu.


gozdno-gospodarstvo

Gozdno Gospodarstvo Novo Mesto

GG Novo mesto nam je s svojo vrtnarsko podružnico omogočilo, da smo z različnimi dišavnicami in cvetlicami olepšali interier razstavnega prostora ter omizja vinarjev.


gozdno-gospodarstvo

Reklamni center Bobič

Reklamni Center Bobič se že od leta 1997 ukvarja z izdelovanjem reklamnih, označevalnih in promocijskih elementov. Smo majhno kreativno podjetje z mlado ekipo, ki poskrbi za inovativne rešitve in hitro izdelavo. Poskrbeli so za vse tiskovine in promocijski material za naš festival.


gozdno-gospodarstvo

En Piksl

Gregor Križman pod okriljem svojega podjetja En Piksl od samega začetka skrbi za celovito grafično podobo našega festivala.

Zadnje objave

Imate kakšno vprašanje?