O festivalu

Pop Up Wine Festival

Poslanstvo festivala Pop Up Wine Festival je širjenje kulture pitja vina in utrjevanje medsebojnih odnosov na tem področju, tako na regionalni kot tudi na mednarodni ravni.
Našim obiskovalcem želimo ponuditi le najboljše iz slovenske vinske scene, v bodoče pa bomo predstavili tudi vinarje iz sosednjih držav. Festival bo vsako leto ponudil različne novosti iz sveta kulinarike in drugih področij, ki so tesno povezani z vinom in njegovim nastajanjem.
Za tiste, ki želite biti več kot zgolj ljubitelji vina in bi radi svoje vinsko znanje še poglobili, bomo izvajali občasne vinske delavnice z različnimi tematikami, na katerih boste pridobili dodatne informacije. Tiste najbolj željne znanja o vinu pa bomo z veseljem napotili na prave naslove, kjer boste lahko svoje znanje dvignili na profesionalno raven.

Explore Wine & Discover Life! je slogan, ki pooseblja bistvo festivala in predstavlja stil življenja vsakega pravega ljubitelja žlahtne kapljice. Vino lahko pove eno samo zgodbo ali pa več le-teh. Kljub temu, da toplo priporočamo obisk tujih dežel, kjer lahko pridete v neposredni stik s pokušino vina, pa to ni vedno nujno potrebno. Zato smo tu mi, da vam pokažemo, da lahko svet, vinske dežele, njihovo kulturo in vino spoznate tudi iz domačega naslonjača. In to vse zgolj s steklenico vina oziroma, skozi čas, več njih. Vse je namreč odvisno od vas in od tega, kakšen pristop k vinu boste izbrali.