Zanimivosti 2020

Maister gin

Maister Gin

Maister gin je klasičen London dry gin, ki ga odlikuje prevladujoč okus po brinovi pikantnosti, kateri je nasprotje nežna citrusna nota grenivke in kardamoma. Okus zeliščnosti mu doda lipa, ki predstavlja simbol slovensta. Štajerski mošancelj, ki predstavlja lokalnost, pa zaokroži celoto z prijetnim sladkastim vonjem in okusom.
Je gin, ki se ga bodo razveselili in uživali v njem tako resni poznavalci, kakor tudi ljubitelji vsega posebnega in novega. Lahko ga pijemo brez vsega, saj s svojimi prijetnimi aromami povsem prebudi naše brbončice, ljubitelji gin tonika pa bodo tudi skozi koktalj občutili njegovo posebnost.
Priporočeni dodatki so grenivka, pomaranča in bazilika, je pa vsekakor odprt za vse možne kombinacije.


Orbico Adriatic Wines - logo

Orbico Adriatic Wines

Orbico v Sloveniji je del Orbico Skupine, vodilnega evropskega distributerja blagovnih znamk s področja široke potrošnje. Z skupino Orbico Adriatic Wines želi podjetje na slovenski trg približati vina iz področja Adriatica oz. dežel južno od nas. Letos se predstavljajo z vinskimi kletmi kot so Degrassi in Iločki podrum.


eVino.si

Spletna vinoteka eVino.si je vinski distributer tako slovenskih kot tudi tujih vin, ki prednjači na slovenskem trgu. Gašper s svojim znanjem ogromno truda vlaga tudi v blagovno znamko vin Gašper, katera so našla mesto tudi v nekaterih najboljših restavracijah na svetu.

Recent Posts

Imate kakšno vprašanje?