Pokrovitelji 2019

Očesni center Preskar - logo

Očesni center Preskar

So zasebni medicinski center specializirani za diagnostiko in zdravljenje očesnih obolenj ter operacije oči za kar so tudi mednarodno akreditirani in ISO certificirani. Odlikujejo jih strokovnost, predanost bolnikom in sodobna tehnološka opremljenost.
Z njihovimi očali bodo naši vozniki brezskrbno poskrbeli za varno pot na cesti med prevažanjem naših obiskovalcev na festival, jaz na festivalu bom pa z njimi lažje razbiral še bolj žive, čiste odtenke barv vina in jih s tem lažje ocenil in le to delil tudi z vami.


popup

FrodX

So poslovni svetovalci za digitalno transformacijo s preizkušenim modelom uvajanja sprememb v operativno poslovanje. Internet in digitalizacija sta spremenila nakupne navade ljudi. Oni vam pomagajo temu prilagoditi marketing, prodajo in produktni razvoj.


popup

Kramaršič

Tako doma, na vikendu ali zidanici je pomembno, da imamo občutek varnosti. Le ta je najbolj zaželjen, da imamo varno streho nad glavo. Krovstvo & Kleparstvo Kramaršič je s svojo več kot 20 letno tradicijo zgradilo že na stotine streh in omogočilo mnogim varno in brezskrbno bivanje. Našemu festivalu so omogočili, da bomo lahko v bodoče naše predstavitveno vozilo parkirali pod v za ta namen izdelan nadstrešek.


popup

Ferro Črtalič

Podjetje Ferročrtalič je z več kot 45 let tradicije in konstantnega razvoja tehnologije in peskalne tehnike nepogrešljiv partner v evropski industriji. Kot vodilni dobavitelj peskalne in lakirne opreme so zelo samozavestni pri delu, ki ga opravljajo. Podjetje Črtalič je bilo ustanovljeno leta 1964 kot majhna obrtna delavnica. Z leti se je razvila v družinsko podjetje, ki je dobro poznano v slovenskem in svetovnem poslovnem svetu. Z njihovo pomočjo smo popolnoma oživeli podobo naše Vespe saj so nam omogočili popolno prenovo le te z njihovo tehnologijo peskanja.


bmw-makoma

Avtomehanika Kavšek Robert

Naj bo vaš jekleni konjiček na štirih kolesih ali dveh. Izpod rok Roberta in Nataše Kavšek in njune ekipe, ki imajo za sabo že dolgoletno tradicijo opravljanja obrti poskrbijo, da boste na cesti karseda varni. Redni servisi, popravila in ostale tehnične podrobnosti so pri njih izpeljane do potankosti. A ne le to, prav oni so krivi, da so obudili srce naše Vespe in s svojimi zlatimi rokami dihnili življenje agregatu našega motorja. Toplo priporočamo. Osebno lahko poudarimo, da je ‘Perfekcionizem ali popolnost’ skriti slogan KR Motorsport-a.


bmw-makoma

BMW Makoma

BMW Makoma Novo mesto nam omogoča predstavitev svojih najnovejših modelov avtomobilov, ter hkrati tudi varen prevoz naših obiskovalcev, tako na festival kot tudi iz njega.


gozdno-gospodarstvo

Reklamni center Bobič

Reklamni Center Bobič se že od leta 1997 ukvarja z izdelovanjem reklamnih, označevalnih in promocijskih elementov. Smo majhno kreativno podjetje z mlado ekipo, ki poskrbi za inovativne rešitve in hitro izdelavo. Poskrbeli so za vse tiskovine in promocijski material za naš festival.


gozdno-gospodarstvo

En Piksl

Gregor Križman pod okriljem svojega podjetja En Piksl od samega začetka skrbi za celovito grafično podobo našega festivala.


novo-mesto

Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto je eden izmed naših glavnih partnerjev in pokrovitelj festivala, ki se zaveda pomembnosti tovrstnih dogodkov.


Radenska - logo

Radenska

Za več kot 200 src, ki utripajo v istem ritmu – z in za podjetje, ki ga gradijo in upravljajo srčno ter predano vse od davnega leta 1869, ko je vizionarski doktor Karl Henn zajel vodo, iz katere je nastala prva ustekleničena mineralna voda pri nas. Danes kupcem ponujajo široko družino proizvodov raznovrstnih blagovnih znamk. Voda je nepogrešljiv elemenent vsakega vinskega festivala.


Stari čar - logo

Stari čar

StariČar je butična agencija za hedonistična doživetja po lastni metodi po meri organiziranih poslovnih MICE turističnih dogodkov, FIT potovanj & VIP srečanj, kongresov, konferenc, incentive corpo, elopement wedding, hospitality, masterclass, teambuilding se razlikuje od pristopov drugih ponudnikov po svoji unikatnosti. StariČar skrbi za ljudi, gurmansko željne užitkarje & ljubitelje vina, ki imajo sami nepredvidljive in natrpane urnike, ter za podjetja, ki si želijo celostno, inovativno, kreativno in trajnostno naravnano organizirano potovanje ali dogodek. Za poslovne partnerje, ki cenijo popolnoma individualiziran pristop pri turističnih in organizacijskih storitvah, ter jim je zadovoljstvo gostov in partnerjev na prvem mestu. StariČar optimizira posameznikov čas in najde vzajemne rešitve za vaš PR, CRM, destinacijski mngm, digitalni marketing… po vaši želji.

Stari Čar piše Nove Zgodbe.

Recent Posts

Imate kakšno vprašanje?