Kulinarika 2019

Pie Shop by Maja Kumelj

Maja Kumelj ustvarja izpod svojih veščih rok prave ameriške pite. In to v Novem mestu. Letos nekaj malo drugačnega, sladkega… Mogoče tudi slanega. Nikoli ne veš. Narejene z ljubeznijo,… narejene za vas.


Popup-wine-festival-kulinarika-marof

Marof Bistro

Marof Bistro. Nekaj novega, nekaj In, nekaj retro, nekaj za vsakogar, ki uživa enostavno v življenju. Nova lokacija za okušanje kulinaričnih dobrotah pripravljene izpod rok ekipe Benjamina Romšaka ob vznožju Kettejevega drevoreda v Novem mestu.


Do kosti

Ko se ozremo naokoli in vidimo t.i. ‘Boom’ efekt burgerjev se velikokrat ozremo naokoli in gledamo izven meja našega mesta, Novega mesta. Vendar a ste vedeli, da eni izmed boljših prihajajo celo izpod rok Vladota, ki ustvarja pod blagovno znamko Do kosti. Izbrane sestavine od moke in kvasa za bombetko, do mesa za pleskavico ali burger so pri Vladotu glavnega pomena. Ali bo ustvarjal kaj iz njegovega asortimana ali bo pripravil nekaj čisto drugega…. ? To se sprašujemo tudi sami. Pridite in preverite.


Hiša Fink

V Irči vasi, ob mili govorici dolenjščine, kjer tiho in sanjavo teče Krka bo zdaj teklo sladko vince in šibile se bodo mize od izvrstnih jedi.

Recent Posts

Imate kakšno vprašanje?